Erfaren ekonom

Att arbeta på EcoGuard innebär att du arbetar på ett företag där du har stor möjlighet att påverka. EcoGuard genomsyras av en entreprenörsanda och produkter av högsta kvalitet. Vi är organiserade i en platt organisation för att åstadkomma korta beslutsvägar och vi lägger stort fokus på våra medarbetare och att vi tillsammans ska forma bolagets väg framåt. EcoGuard präglas av ett starkt kundfokus och engagemang.

I Din roll som senior ekonom blir du en viktig del i vår organisation. Du kommer arbeta i en grupp av tre medarbetare och arbetet präglas av nära samarbete och delaktighet.

För oss är det viktigt att må bra på jobbet och på fritiden. Vi hjälps alla åt att tillsammans skapa en hälsosam balans mellan arbete och fritid. Ditt välmående är viktigt för oss och hos oss har vi möjlighet att träna på arbetstid, friskvårdsbidrag och självklart har vi tillgång till företagshälsovård.

Vi sitter i nyrenoverade lokaler på söder i Örebro, nära citykärnan med goda kommunikationer. Vi bjuder på gemensam frukost varje dag och varje tisdag finns det möjlighet att spela padel med dina kollegor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I din roll som ekonom på EcoGuard arbetar du brett inom redovisning men med tonvikt på löpande redovisning, månads- kvartals- och årsbokslut inklusive rapportering. Du ansvarar för hanteringen av inkomst- och skattedeklarationer samt moms- och skattefrågor.

  • Arbetsuppgifterna i tjänsten innefattar bl.a.:
  • Löpande redovisning, kontoavstämningar och kvalitetssäkring av bokföring
  • Upprätta bokslut såsom månads-, kvartals- och årsredovisningar
  • Delaktig i extern revision och kontakt med revisionsbyrå
  • Delaktig i att vidareutveckla och effektivisera arbetet inom redovisningen vad gäller upprättande av rutiner och policys samt optimering av processer

Vem letar vi efter?

Du har flerårig erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete inklusive bokslutsarbete. Du har en akademisk examen eller erfarenhet som bedöms likvärdig. Om du har erfarenhet från projektredovisning samt gillar att upprätta och effektivisera rutiner och processer ser vi det som positivt.

Som person är du lösningsorienterad och relationsskapande och ditt arbetssätt präglas av noggrannhet, struktur och prestigelöshet. Du har ett intresse för att effektivisera och utveckla processer och rutiner och du kan arbeta såväl självständigt som i team.

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer? Vi vill gärna få möjlighet att möta dig så välkommen med din ansökan. Vi tar emot din ansökan via mail som skickas till annica.angerek@ecoguard.se. Märk gärna din ansökan med Ekonom.

Om EcoGuard

Vi är störst i Sverige inom individuell mätning och har installationer i fastigheter över hela landet. Våra lösningar är öppna och enkla att implementera i både nya och befintliga fastigheter. Våra kunder uppskattar att vi levererar en helhet, vår förmåga att driva projekt hela vägen fram till färdig anläggning. Tillsammans med vår kraftfulla molntjänst Curves för presentation och analys av mätvärden gör vi det enkelt för fastighetsägare och driftpersonal.

Sedan start har vi vuxit stadigt och står idag på en stabil grund. Vårt fokus har varit på befintliga fastigheter och vår trådlösa teknik. Med det ökande byggandet i Sverige för att få fram nya bostäder ser vi en ny växande marknad för individuell mätning som vi nu bemöter.

Vårt utvecklingsteam är idag åtta personer, men vi samarbetar också med expertis runt om i Sverige. Med vår kompetens inom både mjuk- och hårdvaruutveckling kan vi skräddarsy lösningar som hjälper våra kunder att nå sina energieffektiviseringsmål.