Innesäljare med ett tekniskt intresse

Vi söker dig som vill vara med på vår resa att skapa långsiktiga kundrelationer där kunden och vår gemensamma miljö är i fokus. Du kommer arbeta i team med vår tekniska säljsupport. Ni två kommer ha ett nära samarbete med varandra såväl som med alla andra kollegor på EcoGuard.

Om du har ett tekniskt intresse och lockas av att arbeta i ett bolag med stark teamkänsla och stort fokus på kunden kan EcoGuard vara platsen för dig. EcoGuard är ett företag som kan erbjuda dig en fartfylld och spännande resa inom ett teknikfyllt område där EcoGuard är det ledande bolaget på marknaden idag.

Vår organisation tar ansvar för totalentreprenader och vi säkerställer att våra kunder får en högkvalitativ överblick över sitt fastighetsbestånd i fråga om energi, vatten och temperaturer.

För att lyckas hos oss har du med fördel ett intresse/kunskap inom nätverk/teknik/fastigheter. Du trivs med att arbeta i en föränderlig miljö med ibland högt tempo och trivs i en vardag där du arbetar självständigt.

Som innesäljare på EcoGuard består dina arbetsdagar av löpande kontakt med kunder och våra säljare. Du kommer sammanställa offerter och kalkyler samt även en viss orderläggning. Med tiden och då din kunskap växer kommer ansvaret och arbetsuppgifter utvecklas. Din vardag består utöver sammanställning av offerter och kalkyler, tekniska lösningar, kontakt med underentreprenörer samt kunder, delaktig vid upphandlingar.

Du kommer få en gedigen introduktion samt handledare under din första tid hos oss.

Huvudarbetsuppgifter

  • Sammanställa kalkyler och offerter
  • Viss orderläggning

Krav för tjänsten

  • Erfarenhet inom offert/kalkylarbete
  • Kunskap inom excel

Meriterande men ej krav för tjänsten

  • Kunskaper i ABT06, LOU, entreprenadjuridik

På EcoGuard är vi stolta över vårt företag och våra duktiga kollegor – vi har roligt tillsammans och vi gör gott för miljön varje dag vi går till jobbet. På EcoGuard värdesätter vi också god hälsa och erbjuder därför ett generöst träningsbidrag samt möjlighet att träna på arbetstid. Vi har självklart kollektivavtal samt företagshälsovård. Tjänsten är placerad på vårt moderna kontor i Kista och självklart så finns möjligheten att ha en flexibel arbetsplats.

Om EcoGuard

Vi är störst i Sverige inom individuell mätning och har installationer i fastigheter över hela landet. Våra lösningar är öppna och enkla att implementera i både nya och befintliga fastigheter. Våra kunder uppskattar att vi levererar en helhet, vår förmåga att driva projekt hela vägen fram till färdig anläggning. Tillsammans med vår kraftfulla molntjänst Curves för presentation och analys av mätvärden gör vi det enkelt för fastighetsägare och driftpersonal.

Sedan start har vi vuxit stadigt och står idag på en stabil grund. Vårt fokus har varit på befintliga fastigheter och vår trådlösa teknik. Med det ökande byggandet i Sverige för att få fram nya bostäder ser vi en ny växande marknad för individuell mätning som vi nu bemöter.

Vårt utvecklingsteam är idag åtta personer, men vi samarbetar också med expertis runt om i Sverige. Med vår kompetens inom både mjuk- och hårdvaruutveckling kan vi skräddarsy lösningar som hjälper våra kunder att nå sina energieffektiviseringsmål.