Nyproduktion

Våra lösningar för byggherrar har flera fördelar. Den kan användas för att analysera att uppvärmningen följer den energideklaration som lämnades in vid bygglovsansökan. Med hjälp av våra mätare och vår digitala plattform Curves. Där ni kan ta ut rapporter som hjälper er att kartlägga visar all el-/ och vattenförbrukning, temperaturer, och fuktnivåer i lägenheterna och i allmänna utrymmen. Ni planerar säkert att certifiera er fastighet enligt miljöbyggnads nivåerna en av fördelarna med certifieringen är de Gröna bolånen. Fler och fler banker ger mer fördelaktiga bolån för de som bor i en certifierad byggnad. Vilket ger er som byggherre ett större värde för fastigheten.

Det finns stora fördelar att implementera fastighetsmätning i tidigt skede. Minimera onödiga kostnader och arbetsbelastningar för anpassa fastigheten i efterhand vid eventuell dragning av tråd till mätarna. De flesta nybyggen idag består av prefab-lösningar för att göra bygget kostnadseffektivt, många av dom är byggda med betongelement med mycket armering ingjuten. Dessa erbjuder inte det bästa förutsättningar för trådlös kommunikation i fastigheten. Vi har ändå möjligheten att lösa detta med våra trådlösa lösningar ändå.

Projektledning

För våra nyproduktionskunder erbjuder vi projektledning vid planering av uppföranden av lägenhetsbyggnader. Vi hjälper er att projektera vilken typ av mätare och mottagningsenheter som är lämplig för just er fastighet.
Vår personal har lång och gedigen erfarenhet inom sin roll och säkerställer att ni får en lösning som fungerar optimalt för de tilltänkta kommande ägarna av fastigheten.

Läs mer här

IMD – Individuell Mätning och Debitering
Projektledning
Gemensam El