Aktuellt just nu

Just nu upplever flera användare svårigheter med att komma åt sidan https://insight.ecoguard.se/ . Tills vidare rekommenderar vi stegen nedan som lösning.

Mobil / surfplatta:
Vid användandet av Curves Insight via telefon/surfplatta behöver man skriva in den fulla länken på nytt. Viktigt är att skriva in https:// i början av adressen alternativt kopiera följande länk: https://insight.ecoguard.se/

Dator:
Vid användandet av Curves Insight via datorn är behöver man rensa cacheminnet i webbläsaren. Detta görs lite olika beroende på vilken webbläsare du använder så vi rekommenderar dig att göra en google-sökning på ”Rensa cache [Webbläsarens namn] ” t.ex. Google Chrome.

Support

Med vår tjänst för support övervakar vi funktionsstörningar och bakomliggande driftmiljö för att se till så att ni hela tiden har en fullt fungerande drift. Mättjänstavtalet ger er rätt till fri support .

Service

Med vår tjänst för service har vi full övervakning över produkternas status och upptäcker avvikelser när de uppstår. I samråd med våra kunder skickar vi ut tekniker om någonting behöver bytas ut och vi kommunicerar med boende och bovärd.

Felanmälan

Ibland händer det saker med tekniken. Kontakta oss så ser vi till att snabbt hjälpa dig.
Klicka här för att göra din felanmälan.

Kontakta support:

Vid allmänna supportärenden:

Telefon: 019-25 21 66

E-post: support@ecoguard.se

måndag-fredag kl. 08.00-16.30.

För uppdatering av prislistor i Curves,
kontakta drift@ecoguard.se

Kontakta service:

Vid pågående serviceärenden:

E-post: service@ecoguard.se

måndag-fredag kl. 08.00-16.30.