Träffa några av våra kunder

Vi har frågat några av våra kunder hur det är att jobba med oss. På den här sidan hittar du några referenser. Kontakta oss gärna för referenser från din ort.

Kommunala fastighetsbolag

Gavlegårdarna

Gävles kommunala fastighetsbolag har nu installerat temperaturgivare i nästan alla sina
13 700 lägenheter. I kombination med styrning på innetemperaturen har det resulterat i minskade uppvärmningskostnader med 2 miljoner kronor per år.

Fastighets AB Förvaltaren

Fastighets AB Förvaltaren i Sundbyberg har över 9.000 mätpunkter som samlas in i CURVES. Bland annat fick Förvaltaren hjälp av EcoGuard att uppgradera ett gammalt mätsystem för vatten, el och temperatur i 251 lägenheter som slutat fungera.

Bostadsstiftelsen Signalisten

Den stora vinsten är ett gott inneklimat till våra kunder och en minskad arbetsbelastning på våra bovärdar, kundtjänstpersonal och driftstekniker.

Familjebostäder

Familjebostäder i Göteborg loggar innetemperaturen i över 18.000 lägenheter. Mätdata används främst i dialogen med boende men även för styrning och injustering.

Vidingehem

När bostadsbolaget Vidingehem i Växjö bestämde sig för att flytta hela sitt bestånd av IMD-vattenmätare samt en betydande del av sitt bistånd av temperaturmätare från tidigare leverantör till EcoGuard gjorde de det med höga förväntningar. Två år senare kan Vidingehem konstatera att förväntningarna har infriats.
Läs hela artikeln här.

Bostadsrättsföreningar

HSB Östergötland

HSB Östergötland använder flera av EcoGuards energisparlösningar som stöd vid miljöcertifiering av sina fastigheter. Tillsammans har man också utvecklat ett koncept som hjälper bostadsrättsföreningar att spara energi, pengar och tid.