Vill du vara med och digitalisera Sveriges fastighetsbestånd?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med drivna personer som delar vår mission att digitalisera det svenska fastighetsbeståndet. Välkommen in med din spontanansökan till mailadress:

info@ecoguard.se

Just nu söker vi

Att jobba hos EcoGuard innebär att bli del av Sveriges ledande företag inom individuell mätning. Vi erbjuder öppna och lättimplementerade lösningar som uppskattas av kunder för deras helhet och vår förmåga att driva projekt till färdigställande. Med vår molntjänst Curves underlättar vi presentation och analys av mätvärden för fastighetsägare och driftpersonal.

EcoGuard har vuxit stadigt sedan starten och står idag på en stabil grund. Vi fokuserar på både befintliga fastigheter och nybyggnation med vår avancerade trådlösa teknik. Vårt utvecklingsteam, tillsammans med experter runt om i Sverige, skapar skräddarsydda lösningar för att nå energieffektiviseringsmål. Bli en del av vårt innovativa team och bidra till en hållbar framtid!

Om EcoGuard

Vi är störst i Sverige inom individuell mätning och har installationer i fastigheter över hela landet. Våra lösningar är öppna och enkla att implementera i både nya och befintliga fastigheter. Våra kunder uppskattar att vi levererar en helhet, vår förmåga att driva projekt hela vägen fram till färdig anläggning. Tillsammans med vår kraftfulla molntjänst Curves för presentation och analys av mätvärden gör vi det enkelt för fastighetsägare och driftpersonal.

Sedan start har vi vuxit stadigt och står idag på en stabil grund. Vårt fokus har varit på befintliga fastigheter och vår trådlösa teknik. Med det ökande byggandet i Sverige för att få fram nya bostäder ser vi en ny växande marknad för individuell mätning som vi nu bemöter.

Vårt utvecklingsteam är idag åtta personer, men vi samarbetar också med expertis runt om i Sverige. Med vår kompetens inom både mjuk- och hårdvaruutveckling kan vi skräddarsy lösningar som hjälper våra kunder att nå sina energieffektiviseringsmål.