Energieffektivisering och fastighetsmätning för framtidens fastighetsdrift

Att maximera besparingar och miljöprestanda i din fastighet kräver noggrann insikt och kontroll över energiförbrukningen. EcoGuard erbjuder flera lösningar för fastighetsägare att få kontroll på sina fastigheter.

Att mäta är att veta

Genom att digitalisera och optimera mätningen av olika energislag – från elförbrukning till värme och vattenförbrukning – ger EcoGuard dig verktygen att uppnå dessa insikter. Med EcoGuards utrustning kan du följa upp: elförbrukning, värmenivåer- och vattenförbrukningen i lägenheter och lokaler och mycket mer.

Vår banbrytande plattform, Curves, ger dig en snabb översikt över hela fastighetsbeståndet eller detaljerad information om enskilda enheter, från lägenheter till lokaler.

Elmätare för väggmontage eller DIN-montage

Värme och komfort är centrala för fastighetsdriften. Med våra system kan du övervaka och anpassa temperaturstyrningen för optimal boendekomfort samtidigt som du utforskar möjligheter att minska energiförbrukningen. Dessutom ger vi dig möjligheten att upptäcka fuktproblem i tid och undvika kostsamma renoveringar.

Datainsamling – Nyckeln till rätt beslut i tid

Curves mätvärdesinsamling

Vi på EcoGuard är specialister på att hitta skräddarsydda lösningar för fastigheter där man vill få kontroll över sin energiförbrukning och samtidigt minska på kostnaderna på ett effektivt sätt.

Varje fastighet har sina unika utmaningar och möjligheter när det kommer till energiförbrukning och hållbarhet. Med många års erfarenhet och ett genuint engagemang för varje fastighet är vi din pålitliga partner när det gäller att uppnå energieffektivisering och maximera resultat.

Vi anpassar lösningarna efter din fastighetsstruktur och behov. Trådlös eller trådbunden kommunikation – vi har expertisen för att implementera det bästa alternativet för din fastighet.

Vårt team hanterar projekt som involverar externa datakällor, som andra leverantörers hårdvara och energibolag. När du väljer att samarbeta med oss på EcoGuard, kan du vara säker på att du får högkvalitativa lösningar som inte bara minskar din energiförbrukning och dina kostnader, utan även bidrar till en mer hållbar framtid för din fastighet. Kontakta oss så berättar vi mer om energieffektivisering och hur vi kan hjälpa dig att nå dina mål!