Energieffektivisering och fastighetsmätning för framtidens fastighetsdrift

Att maximera besparingar och miljöprestanda i din fastighet kräver noggrann insikt och kontroll över energiförbrukningen. EcoGuard erbjuder flera lösningar för fastighetsägare att få kontroll på sina fastigheter.

Att mäta är att veta

Genom att digitalisera och optimera mätningen av olika energislag – från elförbrukning till värme och vattenförbrukning – ger EcoGuard dig verktygen att uppnå dessa insikter. Med EcoGuards utrustning kan du följa upp: elförbrukning, värmenivåer- och vattenförbrukningen i lägenheter och lokaler och mycket mer.

Vår banbrytande plattform, Curves, ger dig en snabb översikt över hela fastighetsbeståndet eller detaljerad information om enskilda enheter, från lägenheter till lokaler.

Värme och komfort är centrala för fastighetsdriften. Med våra system kan du övervaka och anpassa temperaturstyrningen för optimal boendekomfort samtidigt som du utforskar möjligheter att minska energiförbrukningen. Dessutom ger vi dig möjligheten att upptäcka fuktproblem i tid och undvika kostsamma renoveringar.

Datainsamling – Nyckeln till rätt beslut i tid

Vi på EcoGuard är experter inom datainsamling av energiförbrukningsdata, det kan vara elförbrukning, vattenförbrukning, temperatur- och fuktmätning och mycket mer.

Vi anpassar lösningarna efter din fastighetsstruktur och behov. Trådlös eller trådbunden kommunikation – vi har expertisen för att implementera det bästa alternativet för din fastighet.

Vårt team hanterar projekt som involverar externa datakällor, som andra leverantörers hårdvara och energibolag.

Med EcoGuard tar du steget mot en framgångsrik energieffektivisering och modern fastighetsdrift. Kontakta oss idag för att lära mer om hur vi kan hjälpa dig att optimera din fastighets energianvändning och nå dina mål.