Du vet kanske att både EU och Sverige planerar att förbjuda försäljningen av nya fossildrivna bilar år 2035. Men för att Sverige ska lyckas göra sig av med sitt fossilberoende vad kommer till bilar behövs det en helt ny infrastruktur. En infrastruktur av laddstolpar som är anpassade till vårt nordiska klimat och väder. Vi ska dock inte lura oss själva och tro att det här är ett problem för framtiden. I och med att allt fler redan nu väljer en elbil framför en fossildriven bil märks detta behov av redan idag. Det är där Capass kommer in i bilden. De har gjort det till sitt mål att förse så många som möjligt med en elbilsladdare av högsta kvalité tillsammans med en smartare installation som passar i våra nordiska förhållanden. Genom att göra de bästa elbilsladdarna tillgängliga för alla och till ett bra pris blir det lätt för dig att anamma den gröna omställningen.

Som du säkert redan vet hjälper EcoGuards produkter och tjänster till med att optimera och effektivisera ditt fastighetsbestånd och tillsammans skapar vi hållbara fastigheter. Fler får upp ögonen för den gröna omställningen i samhället och inser att både pengar kan sparas samtidigt som man hjälper miljön genom smarta lösningar. Genom att digitalisera vatten, el och inneklimat bidrar du till bättre fastigheter med mindre miljöpåverkan och lägre förbrukningskostnader. På ett liknande sätt kan Capass hjälpa dig med dina fastigheter genom att erbjuda framtidens laddningslösningar. Capass hjälper dig hitta rätt laddboxar och laddstolpar till din fastighet och skräddarsyr installationen åt dig i en paketlösning.

Ladda upp med Capass och EcoGuard – nytt samarbetsavtal

EcoGuard ingår ett nytt samarbetsavtal med kommunikationsföretaget Capass Infrasolutions.
Capass arbetar med att göra grön teknik tillgänglig åt alla genom att erbjuda och installera elbilsladdare. Genom samarbetet kan EcoGuard erbjuda en enkel totallösning med marknadens bästa elbilsladdare och installation till ett förmånligt pris där kunden dessutom får alla kostnader sammanställda på en och samma faktura. Laddarna och installationen är dessutom skräddarsydda efter kundens specifika behov vilket betyder lägre kostnader och en bättre och hållbar investering.

Samarbetets fördelar

Det finns många fördelar med det här samarbetet för dig som kund hos oss på EcoGuard. Du kommer bland annat att:
• Få en skräddarsydd lösning för dina behov
• Spara pengar
• Spara tid
• Spara på onödig administration
• Få allt samlat på en och samma faktura
• Förbereda dina fastigheter för framtiden

Med andra ord sparar du både pengar och tid från start men även i det längre loppet då du kan vara säker på att kvalitén är säkerställd.

Capass

Capass banar vägen för elektrifieringen av Sveriges fordonsflotta och gör den gröna omställningen möjlig genom att bland annat erbjuda anpassade installationer av laddboxar i hela Sverige. Med hjälp av unika samarbeten erbjuder de dessutom laddboxar som är unika i sitt slag. Precis som EcoGuard erbjuder de innovativa lösningar och tjänster fast inom området E-mobility. De har även en mycket lång erfarenhet inom projektledning, nätverk samt service inom alla dessa områden. Det som gör Capass unikt är att de arbetar med privatpersoner, föreningar och företag och kombinerar specialiserad teknisk expertis med skräddarsydda laddlösningar. Allt detta gör företaget med en oerhörd hög grad av lyhördhet, engagemang och stort kundfokus. Resultatet är en smartare förstklassig tjänst som alla fastighetsägare kan ha nytta av.

Som gjorda för varandra

Som en del av vår vision att koppla upp Nordens fastighetsbestånd är vi på EcoGuard alltid ute efter likasinnade partners. Dels för att vi tror att vi kan nå våra mål snabbare men framför allt för att kunna erbjuda dig ännu bättre tjänster. När vi tittar på att samarbeta med ett företag är det viktigt att dessa måste dela vår värdegrund och hålla samma höga kvalité. Capass gör detta och det är därför vi med stor glädje och entusiasm berättar om vårt samarbete. Att det dessutom gör att vi kan erbjuda bättre lösningar och samtidigt fullfölja vår vision om att göra fastigheter smartare och mer klimatvänliga gör att vi kan nå våra mål snabbare tillsammans. Den gröna omställningen är inte ett problem för framtiden. Den är här idag. Tack vare vårt samarbete mellan EcoGuard och Capass ges du en möjlighet att på ett smartare sätt förbereda dina fastigheter för framtiden. Har du några frågor eller funderingar kring detta är du varmt välkommen att höra av dig till EcoGuard på följande kontaktuppgifter nedan.


OM OSS
EcoGuard ger fastighetsägare, hyresgäster förståelse och kontroll över sin energianvändning. Våra lösningar gör det enkelt att effektivt samla in och visualisera el- och energianvändning, vattenförbrukning och temperaturer. Systemet mäter självklart individuellt och återkopplar mätvärden via integration med styr- och ekonomisystem. Det är rättvist, kostnadseffektivt och bättre för miljön.

Våra kunder är privata, kommunala och kommersiella fastighetsägare, byggbolag, installationsföretag, styrföretag och bostadsrättsföreningar. Både stora och små.

KONTAKT
Tony Eklöf
PRESSKONTAKT
Försäljning och marknad
Försäljningschef
tony.eklof@ecoguard.se
072-173 07 54