Teknisk säljare


Småland, Blekinge och Öland

Har du ett intresse för teknik och erfarenhet från försäljning? Vill du arbeta med produkter och tjänster som hjälper företag att nå sina hållbarhetsmål? Bra! Då kan du vara den tekniska säljaren vi söker för expansiva EcoGuard. EcoGuard arbetar för att ge sina kunder en högkvalitativ överblick över sitt fastighetsbestånd med mätning inom bland annat områdena energi, vatten och temperatur.


VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På EcoGuard får du arbeta på ett företag som är i absolut framkant av sin bransch. Tillsammans med en grupp erfarna och kunniga säljare bearbetar du kunder i Småland, Blekinge och Öland. Din bostadsort bör ligga strategiskt rätt i det försäljningsområdet som rollen ansvarar för. Möjlighet att ha hemmakontor eller externt kontor, EcoGuard ser till att lösningen passar dig.

Se filmen om oss här: https://www.youtube.com/watch?v=6Fi91CEh46Y


DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som teknisk säljare kommer du att leverera och integrera produkter och tjänster till kunders fastigheter och fastighetssystem. Du kommer kontinuerligt att vara en stöttepelare för dina kunder inom fastighetsbranschen.

Kort beskrivning av arbetsuppgifter:

  • Arbeta självständigt med säljprocesser mot företagskunder genom hela säljcykeln, från uppsökande försäljning till avslut.
  • Bearbeta och skapa långsiktiga kundrelationer
  • Kontinuerligt utveckla och förbättra säljprocessen
  • Du kommer arbeta i en region med upparbetade kunder men som även kommer kräva av dig att du bryter ny mark. Det kommer finnas stor möjlighet till stöttning från dina kollegor som idag är 15 st totalt.
  • Jobbet riktar sig mot bostadsrättsföreningar med en spännande blandning av kunder och kontaktytor, såsom enstaka föreningar, konsulter och framför allt förvaltarna.


ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Då EcoGuard ständigt utvecklar och utökar sin produkt och tjänsteportfölj är rollen som säljare på EcoGuard full av möjligheter till kompetenshöjning och nya utmaningar.


VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är en erfaren säljare, gärna från produktförsäljning och/eller systemförsäljning. Då EcoGuard erbjuder kundanpassade lösningar behöver du en grundläggande teknisk kunskap och ett brinnande engagemang för att lära dig allt om våra system och produkter. Du är kommunikativ och har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Du är van användare av Excel och CRM-system.

Du är en uthållig relationsbyggare och lyhörd för dina kunders behov. Som person är du ansvarstagande och har ett systematiskt arbetssätt. Vidare så är du resultatorienterad och drivs av alla delarna i säljprocessen.


ECOGUARD SOM ARBETSGIVARE

På EcoGuard är vi stolta över vårt företag och våra duktiga kollegor – vi har roligt tillsammans och vi gör gott för miljön varje dag vi går till jobbet.

På EcoGuard värdesätter vi också god hälsa och erbjuder därför ett generöst träningsbidrag samt möjlighet att träna på arbetstid. Självklart har du möjlighet att varva med att arbeta hemma och från ditt kontor.

Säljgruppen är utspridd över Sverige och vi ser därför till att träffas regelbundet, 4-5 ggr /år.

Vi har självklart kollektivavtal samt företagshälsovård och vi erbjuder möjlighet till förmånscykel.

Ansökan

Skicka din ansökan till vår hr-chef Annica Mälman Ängerek via mail annica.angerek@ecoguard.se
Om du har frågor om tjänsten ta kontakt med vår försäljningschef Tony Eklöf via mail tony.eklof@ecoguard.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Om EcoGuard

Vi är störst i Sverige inom individuell mätning och har installationer i fastigheter över hela landet. Våra lösningar är öppna och enkla att implementera i både nya och befintliga fastigheter. Våra kunder uppskattar att vi levererar en helhet, vår förmåga att driva projekt hela vägen fram till färdig anläggning. Tillsammans med vår kraftfulla molntjänst Curves för presentation och analys av mätvärden gör vi det enkelt för fastighetsägare och driftpersonal.

Sedan start har vi vuxit stadigt och står idag på en stabil grund. Vårt fokus har varit på befintliga fastigheter och vår trådlösa teknik. Med det ökande byggandet i Sverige för att få fram nya bostäder ser vi en ny växande marknad för individuell mätning som vi nu bemöter.

Vårt utvecklingsteam är idag åtta personer, men vi samarbetar också med expertis runt om i Sverige. Med vår kompetens inom både mjuk- och hårdvaruutveckling kan vi skräddarsy lösningar som hjälper våra kunder att nå sina energieffektiviseringsmål.